Vad säger våra patienter om oss?

Recensioner

Nöjda patienter

Recensioner

Hör från våra patienter!

“Började gå till Farah då jag hade mycket migrän och min man tyckte att det var dags att jag tog tag i detta. Trodde även då att mina smärtor i ryggen var pågrund av en dålig säng.

Jag har gått hos Farah i 7 veckor nu och jag har inte haft migrän en gång sedan dess. Jag slipper också lägga pengar på en ny säng.

Dom är alla kunniga, noggranna, proffsiga och får dig att känna dig sedd. Märtha i receptionen är fantastisk och hjälper dig med alla dina frågor och bokningar.

Skulle rekommendera dem till alla som har litet som stort problem med kroppen.”

Hannah Westerholm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Proffsiga kunskaper och snabb service, väldigt trevligt och väldigt bemötande.

Jag fick en ordentlig undersökning och förklaring till hur delar av skelettet fungerar, fick hjälp med mitt ryggproblem, är supernöjd med resultatet.

Även mina barn har fått behandling och uppvisar otroliga resultat. Rekommenderar!!”

Dorota Bojko

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Innan jag gick till Barkarby Wellness hade jag huvudvärk säkert varannan dag. Jag hade ingen energi och koncentrationen fanns inte där. Jag mådde såhär i 2 år och sökte till doktorer men ingen kunde hjälpa mig. De anmärkte att det var något men att det inte var något dem kunde fixa.

En dag träffade min mamma Farah och hon bokade tid direkt. Detta var över ett år sedan och jag går hit än idag. Jag märkte resultat bara efter någon behandling. Energin finns och motivationen är bättre än någonsin. Dessutom har jag nästan aldrig huvudvärk!

Idag kan jag plugga och jag kan göra prov, tack vare Farah kommer jag nu kunna ta studenten med bättre betyg än någonsin!”

Kate Watz

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Efter att under många, många år plågats av en i det närmaste outhärdlig ryggont fick jag efter besök hos läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer tid hos Farah Ghafoor på Barkarby Wellnes Kiropraktik.

Jag kan efter x antal behandlingar ärligt säga att Farah gett mig den mesta och bästa hjälpen mot mitt ryggonda så jag kan på det varmaste rekommendera henne till andra som har likadana eller samma besvär som jag har haft. Tack Farah för din hjälp och tack Märta för vänligt bemötande.”

Lena Larsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mycket bra ställe om man vill bli frisk. Proffsig och trevlig personal. Jag har 30 års terminalarbete i bagaget så både min nacke, axlar och rygg var i ett bedrövligt skick. Nu efter några månaders behandling står jag rakare och inga ryggsmärtor. Jag rekommenderar Barkaby Wellness Kiropraktik och skulle ge 10 stjärnor om det gick. Dessutom finns möjlighet till 1 timmes oljemassage som är mycket prisvärd 🙂

Anders Marklund

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Både Dr Tanweer och Dr Ghafoor är erfarna, uppmärksamma och förstående kiropraktorer. De guidade mig genom min resa med att förbättra min hälsa utan att behöva ta tabletter.

Jag rekommenderar de starkt på grund av deras erfarenhet i över två decennier med att behandla, utbilda och hjälpa människor med kiropraktiska justeringar.”

Naseer Rayasat

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helt suverän, mina varmaste rekommendationer!

Jag har blivit mycket hjälpt med min nacke och resten av ryggen. Fått en mera kroppsmedvetenhet och vad stress ställer till med.
Tack Farah!
Irene Fredriksson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Hade vant mig vid att ha ont i hälen, så ont att jag inte kunde belasta den alls under stora delar av dagen. Trodde att det var så det skulle vara framåt, efter att ha provat dyra inlägg mm som inte hjälpte. Efter 6-7 behandlingar hos dig började jag känna skillnad i foten och nu är all smärta borta. Lycka! Är så tacksam. Tack Farah för din kompetens och fina sätt att ta emot och behandla. Jag, och nu flera i familjen, är så glada för att vi hittade till dig.

Katerina Kullman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Jag är väldigt glad att jag fick tips om Dr. Farah och Barkarby Wellness. Jag kände mig mkt välkommen fick ett seriöst mottagande med många undersökningar. Farah tar sig an långa och smärtsamma nack-ryggbesvär som via nerver gett smärta i ben och armar. Efter att ha tagit behandlingar en längre tid har jag fått en ny kropp som växt fram och nu kan jag ofta vara helt besvärsfri. Farah har mkt känsliga händer och lång erfarenhet så jag kan helt koppla av vid behandlingen.”

Gunnel Dahlberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Helt annan nivå på kiropraktik än jag provat innan. Komplett undersökning med både röntgen och andra mätningar innan komplett program. För mig med artros i ryggen sedan många år har jag fått helt ny sorts hjälp än sjukvården (skrev bara ut medicin med tuffa biverkningar) och tidigare försök hos kiropraktorer.”

Linda Du Rietz

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Farah är kunnig, pedagogisk och mycket förtroendeingivande! Jag var tidigare skeptisk men nu vill jag inte vara utan min behandling. Värk försvinner och rörelseförmågan ökar. Önskar jag gjort detta för många år sedan!

Yanna Sjöberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Tack för att ni finns!

Jag har haft ryggbesvär sedan länge. Nu efter några månaders behandling känns det mycket bättre tack vare er. Fantastisk personal och kompetent 👍”

Resan Sadik

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Har varit hos otaliga behandlare genom åren men ingen har hjälpt mig få så mycket förbättring i rygg och nacke som Farah. Redan första besöket kändes det bra. Hade huvudspänningar nästan dagligen men inte längre, så otroligt nöjd varje gång! Tryggt kunnig & proffsigt. Rekommenderar alla att gå till henne!”

Silvana Poljarevic

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Alltid gott bemötande & genuint intresse att avhjälpa, pedagogiskt förklarar hur kroppen hör ihop med ryggraden och nerverna och behandlar metodiskt.”

Mikael Irfan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Efter en längre tids reumatisk sjukdom, en orörlig kropp och ändlösa läkarbesök där jag fått höra att jag kommer få leva med detta, så hittade jag äntligen till Barkarby Wellness och Farah. Nu kan jag luta huvudet bakåt och pussa på min man igen, gå på gymmet och träna och sova bättre på nätterna. Jag är så oerhört tacksam! Jag har fått en stor del av mitt liv tillbaka och fortsätter få förbättringar 🙏  Jag har rekommenderat henne till hela min familj och alla mina vänner.

Sandra Salo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Boka tid

Kontakta oss för att boka en behandling

Om du är ute efter mer hälsa och vill prata med erfarna kiropraktorer om hur just du kan få hjälp, kan du boka en behandling genom att fylla i vårt formulär eller ringa oss på 076 177 80 02!